Biznes od kuchni cz.1

Część 1:

Porozmawiajmy o prowadzeniu własnego biznesu z perspektywy osoby, która niemal od 20 lat  nie tylko jest samodzielnym przedsiębiorcą, ale doradza małym i dużym firmom w prowadzeniu i rozwijaniu działalności gospodarczej. 

Będzie to rozmowa odpowiednia dla tych, którzy dopiero o myślą rozpoczęciu swojej działalności, jak również dla tych, którzy już dziś mają za sobą pierwsze doświadczenia. Porozmawiamy o tym, co w biznesie ma znaczenie, co znaczenia nie ma, a wydaje się nam z jakichś przyczyn ważne (chociaż wcale takie ważne nie jest). Porozmawiamy o tym, czego się przedsiębiorca powinien bać, a czego wcale nie musi. Wspólnie porozmawiamy o rozwoju biznesu i chorobach wieku dziecięcego.  Nie będziemy się uczyli pisać biznesplanów, nie będziemy się uczyli analizy SWOT. Będzie za to opowieść o spotkaniu z rzeczywistością polskiego kapitalizmu i co dobrego z takiego spotkania może wyniknąć. 

Część 2 (czwartek 11 lipca)

Prowadzący:
Maciej Janson — Mąż jednej żony, ojciec dwóch córek, związany z festiwalem od 20 lat, zawodowo adwokat, a więc siłą rzeczy przedsiębiorca. Od ponad 15 lat zajmuje się zawodowo rozwiązywaniem problemów ludzi i firm z przeróżnych branż. Jego klientami bywają czasami bezdomni a czasami przedsiębiorcy, których firmy znamy z gazet i telewizji. Twierdzi, że nie zamieniłby swojej pracy na nic innego. 

Miejsce

E10 Pałac piętro

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej w Poityce prywatności.AkceptujęNie akceptuję